Sprekers

Tom van 't Hek

Onze dagvoorzitter op het NVKF Lustrumcongres is Tom van ’t Hek. Voorheen was Tom van ’t Hek huisarts, tophockeyer en bondscoach van het dameshockeyelftal. Sinds zijn debuut in 1976 speelde hij ruim 16 jaar voor de Nederlandse hockeyploeg (221 interlands). Ook was hij een meer dan verdienstelijke coach van o.a. de hockeyvrouwen (brons Olympische Spelen in Sydney). Tegenwoordig is Tom van ’t Hek bekend als radiopresentator, sportverslaggever, dagvoorzitter en gastspreker op veelal zorgcongressen. Als oud huisarts neemt de zorg bij hem nog steeds een speciale plek in. Meer informatie over Tom op Wikipedia.

tomvanthek-sq500x500

Bram van GInneken

Bram van Ginneken werd in 1970 geboren in Nuenen. Hij studeerde Natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en de Universiteit Utrecht. In 2001 promoveerde hij aan het Image Sciences Institute on Computer-Aided Diagnosis in Chest Radiography, waar hij verder werkte en een onderzoeksgroep oprichtte rond medische beeldanalyse. Zijn promotieonderzoek naar geautomatiseerde detectie van tuberculose resulteerde in software voor medische hulpmiddelen genaamd CAD4TB. Met installaties in meer dan 70 landen wereldwijd is CAD4TB de meest gebruikte autonome AI-oplossing voor de interpretatie van medische beelden. In 2010 stapte hij over naar het Radboud Universitair Medisch Centrum waar hij de Diagnostic Image Analysis Group oprichtte en in 2012 werd hij benoemd tot hoogleraar. 

bram_van_ginneken

Ernst van der Pasch

Ernst van der Pasch maakte vijftien jaar lang cabaretvoorstellingen en muziek, en presenteerde het TV-programma Het Klokhuis, voordat hij in 2010 besloot zijn oude studie weer op te pakken en alsnog dokter te worden. Hij rondde zijn co-schappen af, werkte enige tijd als arts in ziekenhuizen in Amsterdam en op Sint Maarten, en heeft daarna de opleiding tot huisarts afgerond. Momenteel werkt hij als waarnemend huisarts in Amsterdam. Daarnaast schrijft en speelt hij nog steeds met veel plezier.

ernstvanderpas