Praktische informatie

Locatie

Het bezoekadres van Omnisport is:
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

Routebeschrijving

Omnisport is gevestigd in Apeldoorn en is gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en op de fiets! Omnisport beschikt voldoende parkeerplaatsen.

Auto
Dankzij een uitstekende aansluiting op de A50 en A1 en de uitgebreide parkeermogelijkheden is Omnisport bijzonder goed bereikbaar voor bezoekers die met de auto komen. Het complex ligt bovendien op slechts één uur rijden van Amsterdam, Eindhoven, Assen en Enschede.

Openbaar vervoer
De accommodatie is ook per trein en bus uitstekend bereikbaar. Vanaf Station Apeldoorn Centraal, is het mogelijk om met een ov-fiets binnen ongeveer 10 minuten Omnisport te bereiken. U bereikt Omnisport Apeldoorn via de kleinere stations vanaf Station Osseveld te voet in ongeveer 10 minuten en Station de Maten in ongeveer 2 minuten. Bekijk hier de kleinere stations op de plattegrond. De bushalte Omnisport ligt op ongeveer 8 minuten lopen afstand van Omnisport Apeldoorn.

Hotels

Informatie over hotels in de buurt hebben we overzichtelijk in dit bestand gezet. Het is niet mogelijk om een hotel via de lustrum commissie te reserveren.

Challenge

Meer informatie over de challenge vind je hier.

Vragen?

Voor vragen over het inschrijven of je registratie mail je naar congres@nvkfpaktgoud.nl.

Voor overige vragen mail je naar communicatie@nvkfpaktgoud.nl.